SNF: Da li će “Srpska” da glasa za vojsku Kosova za kolor televizor?
15/08/2016 14:36|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 2649 |
|

Gračanica, 15.03.2016. - Povodom izjave šefa poslaničkog kluba liste „Srpska“ u kosovskom parlamentu, da će ova lista dati punu podršku prilikom glasanja za rezoluciju o Sporazumu o demarkaciji granice sklopljenog između vlada Crne Gore i Kosova ukoliko vlada Kosova omogući postavljanje baznih stanica MTS , Srpski nacionalni forum ( SNF )  sa zaprepašćenjem konstatuje da je ovoga puta „Srpska“ zaista prešla sve granice, i izašla iz okvira, kako mandata, tako i političke logike.

Ovim povodom, „Srpskoj“ a i javnosti, SNF postavlja sledeća pitanja, na koja očekuje da dobije odgovore: Otkud Slavku Simiću i „Srpskoj“ mandat da odlučuju o državnim pitanjima Republike Srbije? Da li je „Srpska“ dobila instrukcije za ovakvu nerazmnu odluku od nekoga iz Beograda, i ako jeste od koga?

Da li Slavko Simić i „Srpska“ zaista misle da Srbi na Kosovu i Metohiji imaju sve drugo, počev od osnovnih ljudskih prava i sloboda, pa do materijalnog blagostanja, pa je raspored baznih stanica MTS toliki prioritet, da zarad njega oni preuzmu ingerencije odlučivanja o granicama Republike Srbije? Da li je ovo saopštenje „Srpske“ uvertira, da pred današnji sastanak u Briselu Marko Đurić opet „poentira“ sa 5:0, dajući nešto za ništa?

Šta je sledeći genijalni potez „Srpske“? Da glasa za vojsku Kosova, a da zauzvrat dobije kolor televizor?

 

Gračanica, 15.08.2016. Informativna služba SNF


Komentari posetilaca