Deca iz Štrpca u Novom Sadu - “Svim srcem za osmeh deteta”
19/01/2016 13:55|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 2765 |
|

Čaglavica – nshronika.rs – 19.01.2016. – Četrdesetoro dece iz opštine Štrpce  uzrasta 13 i 14 godina boraviće sedam dana u Novom Sadu kod svojih vršnjaka učenika škole “Dušan Radović” i “Žarko Zrenjanin”.

Boravak dece sa Kosova u periodu od 24.-30.01.2016. godine po drugi put organizuje Udruženje građana Novi Sad u okviru projekta  “Svim srcem za osmeh deteta” 

Aktivnosti će obuhvatiti posete kulturnih i istorijskih znamenitosti Novog Sada i Sremskih Karlovaca, druženje kroz sport i još mnogobrojne sadržaje edukativnog i zabavnog karaktera.

“Animacija dece ovim projektom je od velikog značaja kako za decu goste tako i za same domaćine i njihovo okruženje”, istakao je Goran Bajšanski, Svetski, Evropski i Mediteranski šampion u savate boksu, koji je ujedno osnivač i predsednik ovog udruženja čiji je motiv da se pomogne deci i pruže osmesi na licu.

Završno veče u okviru projekta biće obeleženo javnom manifestacijom u Hotelu Novi Sad 29.01.2016. godine sa početkom u 19 časova gde će se organizatori zahvaliti svim donatorima i učesnicima ovog humanitarnog projekta.


Komentari posetilaca