Gračanica: Lopovi noćas obili kuću
27/04/2019 12:14|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 512 |
|

RTV KIM, 27.04.2019. - Lopovi su sinoć oko 22 časa obili kuću M.A. u ulici Gavrila Principa u Gračanici odakle su odneli 15.000 evra u gotovini i zlato u vrednosti od blizu 2.000 evra, potvrdio je za portal GračanicaOnlajn vlasnik obijene kuće.

M.A. kaže da su lopovi ušli tako što su čvrstim metalnim predmetom razvalili balkon vrata sa zadnje strane kuće. Кrađa se, kako naovodi, dogodila za manje od sat vremena, koliko su opljačkani vlasnik i njegova supruga bili odsutni od kuće.

„Mi smo oko 21 i 15 otišli kod kumova na kafu i vratili smo se oko 22.00 časa. Кada smo ušli u kuću zatekli smo lom. Prevrnute i pobacane stvari po sobi, a ja sam uočio da su balkon vrata sa zadnje strane kuće otvorena. Кada sam prišao video sam da su polomljena i da su lopovi, najverovatnije tu ušli u pobegli u tom pravcu pošto su prethodno imali dovoljno vremena da naprave premetačinu i odnesu ono što im je trebalo“, kaže M.A.

Slučaj je prijavljen Policiji koja je sinoć obavila uviđaj. Poslednji slučaj krađe u Gračanici dogodio se 15. aprila kada je vlasniku B.D. ukraden automobil.

 


Komentari posetilaca