Milion funti za najbolju digitalnu tehnologiju
28/05/2013 15:43|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1681 |
|

Londonski “Didžital šordič” festival raspisao je konkurs Milion funti za startap za najbolju kompaniju koja se bavi digitalnim tehnologijama i spremna je da započne poslovanje u Londonu. 
Pobednička kompanija će osvojiti milion funti i dobiti i namensku podršku i pomoć partnera, a konkurs je otvoren za kompanije širom sveta uključujući i Srbiju, navodi se u saopštenju PR agencije Olaf i Mekatir (Olaf&McAteer), članice konsultantske merže Kečum, koja podržava konkurs. 
Zainteresovane kompanije moraće da pokazu da imaju sposobnost da upotrebe nagradu od milion funti, a ostali uslovi konkursa podrazumevaju da godisdnji promet učesnika mora da bude ispod milion funti i da kompanija ne postoji duže od 10 godina. Konkurs je otvoren za prijave do 29. avgusta, 2013. godina do 12.00, a finale će se održati krajem 2013. godine. 
Više informacija, kao i potrebni formulari dostupni su na sajtu www.millionpoundstartup.com. 
- Sigurni smo da u Srbiji postoji veliki broj mladih uspešnih kompanija koje su čekale ovakvu priliku. Verujemo da će u London otići slika o uspešnim mladim ljudima koji imaju ideju, znanje i sposobnost da ostvare uspeh na globalnom nivou, kazala je direktorka agencije Olaf i Mekatir Ljiljana Boljanović.
 
Izvor: Beta 
 
 

Komentari posetilaca