Nezavisna TV Mreža: Najoštrije osuđujemo napad na vlasnika RTV Puls
28/04/2020 10:52|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 483 |
|

Čaglavica, 28.04.2020. – „Nezavisna TV Mreža najoštrije osuđuje fizički napad na vlasnika RTV Puls i kompanije “Puls inžinjering” Nenada Milenkovića ispred Opštine Kosovska Mitrovica u severnom delu grada”, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

TV Mreža koju čine TV Herc, TV Mir, TV Puls, TV Most i Produkcija NEW – PRESS, poziva policiju i ostale nadležne organe na Kosovu, da što pre otkriju i kazne napadače na Milenkovića.  

“Tv Mrža izražava zabrinutost, jer se ispostavilo da kamere  video nadzora  ispred Opštine Kosovska Mitrovica gde se dogodio napad u tom momentu nisu radile. Posebno zabrinjava ćutanje zvaničnika Privremenog organa ove lokalne samouprave, kako u vezi ovog napada, tako i u vezi tvrdnji  Milenkovića da je siguran da je batinaše na njega poslao neko iz Opštine Kosovska Mitrovica”.

S obzirom da Opština Kosovska Mitrovica funkcioniše u sistemu Republike Srbije TV Mreža je pozvala i relevantne institucije Republike Srbije da istraže ovaj slučaj i pomognu u njegovom rasvetljavanju.   

 


Komentari posetilaca