Odbojkašice iz Zvečana i Gračanice zlatne i bronzane na međunarodnom turniru
29/09/2019 21:26|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 4280 |
|

KoSSev, 29.09.2019. - Odbojkašice OK „Vidovdan“ iz Gračanice i OK „Sokolica“ iz Zvečana, iz Lebana gde je ovog vikenda održan sedmi „Međunarodni turnir prijateljstva“, vraćaju se okićene zlatnim i bronzanim medaljama.

 

Koračajući stopama ženske reprezentacije Srbije u odbojci, juniorke OK „Vidovdan“ iz Gračanice, nakon izvanrednih mečeva i dominacije nad makedonskim i bugarskim prvacima, Lebane napuštaju kao šampionke, potvrdio je za KoSSev sekretar OK „Vidovdan“ i trener, Vladan Trifić.

Zavidni rezultat ostvario je i OK „Sokolica“ iz Zvečana, koji je nakon pretrpljenog poraza od makedonskog „Janta-Volej“, osvojio treće mesto.

 

Osim osvojenih ekipnih medalja, klubovi sa Kosova mogu da se pohvale i pojedinačnim.

 

Titulu najbolje odbojkašice na turniru ponela je Katarina Petković iz „Vidovdana“, dok je za najboljeg primača servisa izabrana Milica Dimitrijević, takođe iz ovog kluba.

 

Titulu najboljeg tehničara ponela je Anastasija Jovanović iz OK „Sokolica“, dok je za najboljeg trenera proglašen upravo trener ovog kluba iz Zvečana, Vladan Milošević.

 

Zadovoljstvo osvojenim peharom mladim odbojkašicama uvećalo je druženje sa svojim vršnjacima iz regiona, a kao šlag na torti, na ovom turniru je predstavljen i pehar koji je ženska reprezentacija Srbije u odbojci nedavno osvojila na Evropskom prvenstvu u Ankari, a koji je poslao Odbojkaški savez Srbije.

 

Nagrade najboljima uručio je generalni sekretar Odbojkaškog saveza Beograda, Igor Miljković.

 

Za tačno dve nedelje, odbojkašice iz Zvečana i Gračanice očekuju novi dueli, kada će OK „Sokolica“ u Zvečanu organizovati tradicionalni turnir u odbojci, potvrdio je za KoSSev, Trifić.

 


Komentari posetilaca