Petrović: Takse povećali koalicioni partneri Srpske liste, a ne Han.
02/12/2018 18:19|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 1701 |
|

Čaglavica, 02.12.2018. - Poslanik Samostalne liberalne stranke (SLS) u Skupštini Kosova Slobodan Petrović kaže da mu nije baš najjasnija najnovija „akcija“ poslanika Srpske liste koji su se zatvorili u zgradi kosovskog parlamenta i čekaju da se sastanu sa evropskim zvaničnikom Johanesom Hanom.  

 

„Oni su izgleda spremni da po hodnicima parlamenta jure Johanesa Hana da mu kažu da povećanje taksi nije dobar potez. Pa nije Johanes Ahen povećao takse nego koalicioni partneri Srpske liste. Stav Evropske Unije i Hana je čini mi se poznat,  a to je da takse treba da se ukinu. Mislim da je sasvim  logično da Johanes Han razgovara sa onima koji su uveli takse i pokuša da ih ubedi da ih ukinu, ili jedino ako se poslanici Srpske liste  kao partneri  vladajuće koalicije ne osećaju odgovornim za povećanje tih taksi“, navodi Petrović.

 

Petrović je u telefonskoj izjavi za NEW-PRESS rekao da je Samostalna liberalna stranka  “bila zabrinuta za položaj srpske zajednice i pre ove « igre » sa taksama, a posebno danas„.

 

„Bez obzira na sve prepreke koje su na putu boljeg života srpske zajednice,  ali i svih drugih građana na Kosovu, SLS će nastaviti da brine i štiti interese naših ljudi bez obzira koliki su izazovi pred nama“, kazao je Slobodan Petrović.

 


Komentari posetilaca