Srpska listo, kude li su vam poslanici?
10/03/2017 10:24|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 2697 |
|

Čaglavica, 10.03.2017. - Tri godine od osnivanja Srpska lista je javnosti predstavila novonapravljenu web stranicu. Na iznenađenje, u delu kojem ponosno predstavljaju svoje članove u kosovskom parlamentu, kosovskoj vladi i gradonačelnike u sistemu Kosova, sa imenima, dorađenim fotografijama, na prvi pogled je jasno da pojedinci nedostaju.

 

Na primer, među članovima Vlade Kosova nema Mirjane Jevtić ministarke administracije i lokalne samouprave. One iste koja je pretprela medijsku torturu kada je imenovana na tu funkciju.

 

Ako je Jevtićeva izostala zbog tenzija koje je izazvalo njeno imenovanje ili se pak potkrala greška, nemoguće da niko nije primetio da u delu u kome se predstavljaju poslanici Srpske liste nedostaju čak trojica: Slobodan Petrović, Adem Hodža i Nenad Rašić.  

 

Kada je reč o gradonačenicima, “delete” sa web stranice fasovao je i gradonačelnk Leposavića, Dragan Jablanović. Među zamenicima ministara „fali“ Boban Stanković.

 

Niko od navedenih danas nije bio dostupan za komentar, kao ni i šef Srpske liste Slavko Simić.

 

Kako se navodi u saopštenju Srpske liste na ovoj internet stranici javnosti će biti dostupne sve najnovije informacije o aktivnostima koje obavljaju njeni predstavnici, kao i o svim aktuelnim političkim i društvenim dešavanjima na Kosovu.

 

Za početak mogli bi javnosti da objasne, da li je ovakva prezentacija posledica novog (starog) raskola unutar Srpske liste.

 

Adresa sajta je http://srpskalista.net


Komentari posetilaca