TO Gračanice učestvovaće na četvrtom sajmu zavičaja u Novom Sadu
01/02/2023 14:03|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 306 |
|

New press, 01.02.2023. - Turistička organizacija Gračanice imaće priliku da po drugi put na sajmu zavičaja predstavi celokupnu turističku ponudu opštine Gračanice.

TO Gračanice će na sajmu učestvovati na poziv Zavičajnog uzdruženja građana sa Kosova i Metohije „Vidovdan“ iz Novog Sada.


Četvrti Sajam zavičaja biće održan 12. februara u Master hali Novosadskog sajma. U organizaciji pokrajinskog Fonda za izbegla, raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu, pod jednim svodom u isto vreme okupiće se preko sto izlagača iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Rumunije, Severne Makedonije, Crne Gore i Mađarske.


Sajam zavičaja je manifestacija koja ima za cilj povezivanje i unapređenje saradnje zavičajnih institucija i organizacija kao i srodnih udruženja iz Srbije i regiona u oblasti privrede, turizma i kulture.


Izlagači, učesnici sajma ali i posetioci – poštovaci srpskih običaja, tradicije i kulture imaće priliku da besplatno uživaju u celodnevnom kulturno umetničkom programu najboljih folkolornih ansambala, vokala i muzičara u regionu.

 

 


Komentari posetilaca