Vetar oduvao tablu „Republika Kosovo“ sa zgrade opštine Klokot?
05/03/2019 15:16|Autor: office@newpressproduction.com|Pregleda: 2835 |
|

Čaglavica, 05.03.2019. – Sa novosagrađene zgrade opštine Klokot uklonjena je tabla sa natpisom „Republika Kosovo – Opština Klokot“, na kojoj se nalaze i obeležja Kosova i opštine Klokot, a koja je postavljena proteklog vikenda.

Meštanin Klokota koji je želeo da ostane anoniman poslao je Produkciji NEW-PRESS fotografiju nove opštinske zgrade, na kojoj se vidi da je tabla koja je proteklih dana bila postavljena iznad ulaza u zgradu sada uklonjena i nalazi se na stepeništu pored samog ulaza.  

Zamenik gradonačelnika Klokota Saša Mirković za NEW PRESS kaže da je tablu najverovatnije oborio vetar i da su danas u toku dana došli predstavnici jedne privatne firme da je ponovo postave.  

„Upravo pišem zahtev stanici policije u Klokotu da ispita predstavnike te firme ko ih je angažovao i po čijem nalogu postavljaju tu tablu“, kaže Mirković.

 

Inače, tabla sa natpisom Republika Kosovo-Opština Klokot postavljena je kako tvrdi gradonačelnik Klokota Božidar Dejanović  u subotu popodne. On kaže da ne zna ko je postavio tablu i da o tome nije bio upoznat niko iz ove opštine.

 

 


Komentari posetilaca